Fotografering

Det har hänt mycket sen sist. Vi har fotograferat barn i studion, bilderna blev riktigt bra och barnen var hur goa som helst. Ska leverera bilderna i veckan.

Vi har även börjat med två nya webbsidor, en stor och en mindre. Roligt! Vi kämpar på och vi hoppas på att få in lite mer jobb eftersom vi tycker att det är väldigt roligt.

Kommer lite backstagebilder här också.

Johanna


Modell för en dag

Idag hade vi bokat studion i skolan för att det var en kund som bokade oss för att vi skulle göra "Modell för en dag". Vi hade bokat en stylist och en frisör som kunde fixa håret. Vi är nöjda och hoppas även på att bilderna blir bra. Ska kolla på detta snart. Vi är även nöjda med våra två veckor som vi haft nu och känner att vi hunnit med mycket. Vi är nöjda över att vi inte skitit i det som många andra kanske skulle göra, istället har vi tagit tag i saker och verkligen fått mycket gjort.

En bra dag i vårat företag

Idag gjorde vi färdigt det sista på kundens hemsida, så på lördag lanseras den. Vi skickade efter hennes visitkort idag också, och vi fick lite mer koll över läget överhuvudtaget. Känns på ett sätt skönt att bli klar med detta jobbet, för då kan vi visa någonting som vi har gjort för andra kunder, och vi kan på så sätt få fler kunder. Det är även skönt att vi börjar få upp våran hemsida nu, för även på det sättet kan vi få fler kunder. Vi är på gång nu!!! STARTUPUF

Torsdag

Hej! Nu sitter vi hos kunden, och ska göra det sista på hemsidan. Vi hoppas på ett bra resultat och att hon blir nöjd!


Webbsida

Hej!
Vi har ganska mycket att göra just nu, vi sitter i slutspurten med en av våra största kunder. Och vi vill bli klara så och hoppas verkligen att kunden blir nöjd. Vi kommer leverera hennes webbsida till henne i slutet av denna veckan.
Våran hemsida är även på väg upp nu, http://startupuf.se/. Den kommer att utvecklas mer men det är en bra start och vi nöjda med resultatet.
Ha en bra kväll. Vi ska äntligen sova. Efter en lång arbetsdag.
Johanna

Praktikvecka nr 2

Hej!
Ny vecka, massor utav jobb och möjligheter.
Vi har praktik en vecka till, denna veckan ska vi göra klart en hemsida, blogg och så har vi även en fotografering bokad. Den ska bli väldigt rolig!
Idag kommer jag att göra affärsplanen och även lite annat smått. Har fixar nya priser åt privatpersoner, har fixat så att det finns paketpriser, ska se om mina kollegor gillar förslaget. Det är så svårt att sätta priserna just nu, men det kommer att bli bra tillslut.
Hör av er om ni undrar någonting! [email protected]
Mvh Johanna

Rådgivare

Hej! Sitter själv i bussen påväg hem från Göteborg just nu. Vi har idag varit på möte med vår rådgivare, hon är fotograf och driver ett eget företag. Vi är väldigt nöjda efter mötet och kommer därifrån lite vettigare.

Igår var vi på möte med vår andra rådgivare och det mötet blev också väldigt lyckat så det är vi glada för.

Vi har en del att göra nästa vecka och det som framförallt ska bli färdigt är vår hemsida och en kunds hemsida. Vi ser framemot en tuff arbetsvecka och det är även härligt att vi börjar få lite fotograferingar bokade!

/ Johanna


Praktikdag nummer två

Igår satt vi och marknadsförde oss på Facebook och vi mailade även lite kunder som sagt att de varit intresserade
av fotograferingar. Idag syntes ett resultat, när vi precis kom tillbaka från lunchen så hade vi fått mail om att det var
tre stycken intresserade för visitkort och fotograferingar. Vilket är väldigt roligt och vi blir mer taggade på att jobba om vi märker att folk är intresserade av våran tjänst.
Idag jobbar vi med:
Izabella jobbar med hemsidor och bloggdesigner. (Hon berättar mer om detta sen)
Jag sitter med lite olika saker, ska precis börja med en presentation som vi ska ha när vi kommer tillbaka till skolan
efter praktiken. Men jag gör även lite på affärsplanen som måste bli klar och har redigerat lite bilder som ska in på en hemsida som Izabella håller på med.
/ Johanna

Praktik

Nu har vi praktik i två veckor och kommer då att jobba med vårt UF-företag.
Idag ska vi komma så långt med affärsplanen för den ska vara färdig denna veckan.
Vi har precis gjort en planering för hur veckorna ska se ut. Affärsplan och hemsida är dagens planering.
Bloggen kommer att uppdateras mycket under dom här två veckorna så håll utkik!
Johanna